joi, 14 noiembrie 2013

"Cutia cu suflet"



COPIII SARACI AU UITAT CA MOS CRACIUN EXISTA!!!

Copilaria este o lume de poveste, o lume a inocentei, o tara a viselor în care povestile ei sunt nemuritoare. Copiii au felul lor de a vedea lumea şi sunt singurii carora nu le este frica de viitor. Îsi zidesc fericirea pe visuri, iar poveştile şi basmele in care binele invinge raul, fac parte din realitatea lor.Copilaria este singurul moment al vietii în care traim totul cu maxima intensitate, in care plangem şi radem in aceeasi zi, în care ne suparam si iertam dupa cateva momente.
Insa la fiecare pas vedem un copil suferind. Vedem si spunem: "Ar trebui sa ajut!". Dar nu o facem. De obicei din lipsa de timp. Ne amagim cu ideea ca o vor face altii. Deseori nu o face nimeni, dar cred ca sta in puterea noastra sa fim mai uniti.
Se apropie Craciunul si toti ne lasam vrajiti de magia sarbatorilor de iarna. Il asteptam cu mult drag pe Mos Craciun, numai ca el uita uneori de copiii saraci. Asa ca, noi, prin campania noastra “CUTIA CU SUFLET “ ,desfasurata in perioada 1 noiembrie- 15 decembrie 2013 ,ii reamintim Mosului ca exista si acesti copii tristi si mai putin fericiti, care-l asteapta cu multa bucurie in pragul casei.
Fii generos! Alatura-te echipei noastre si transforma-te in Mos Craciun pentru un copil, care-ti va multumi chiar daca nu te cunoaste.
Cadourile vor ajunge inainte de Craciun la cei care au cu adevarat nevoie de ele. Cu siguranta fiecare copil se va bucura de cadou si noi suntem convinsi ca si tu te vei simti mai bun si mai fericit de Craciun.

MOS CRACIUN VINE SI LA COPIII SARACI……………... AJUTA-NE SA-I AJUTAM SI SA LE AMINTIM CA EL EXISTA!!!

INGREDIENTELE ”CUTIEI CU SUFLET”:
- foarte mult suflet
-1 cutie pantofi (dimensiunea dupa posibilitati)
- hartie impachetat cadou specifica sarbatorii craciunului
- dulciuri specifice si alimente(optional)
- articole igiena personala:sapun,pasta de dinti,periuta de dinti,sampon etc. (de preferat ambalate in pungi separate)
- jucarii/jocuri (de dimensiuni reduse cutiei pregatite)
-rechizite:creioane/creioane colorate,carioci,carti colorate,pixuri,caiete etc
Mod preparare:
Individual,cu specificatia la final dupa ce ati impachetat cadoul sa fie specificata varsta (de la 0 ani pana la peste 18+ ani)si pentru cine este destinat cadoul baiat sau fata.

P.S.- textul nu ne apartine, a fost preluat.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu