sâmbătă, 21 decembrie 2013

Vacanta!!!!!

Stimati parinti,

   Dupa o perioada incarcata si plina de emotii , cu totii meritam o vacanta in care sa ne odihnim, sa dormim mai mult si bineinteles sa ne bucuram de sarbatorile ce urmeaza. Drept urmare, din data de 23 decembrie 2013,  gradinita noastra va fi inchisa pe o perioada de doua saptamani. Ne vom intoarce la gradinita, luni, 6 ianuarie 2014. 
    Dorim copiilor o vacanta cat mai frumoasa si cu multe surprize de la Mosul!!

sâmbătă, 7 decembrie 2013

Spectacol caritabil pentru Mihai Alessandro- Filarmonica de Stat, Arad

   Grupa Mare "B", impreuna cu educatoarele Adela si Monica, doresc sa multumeasca din suflet atat colegelor educatoare si Doamnei Director, cat si parintilor pentru ajutorul si increderea acordata. Dansul nostru a fost de un real succes, am fost laudati si apreciati de toata lumea. 
   Multumim tuturor parintilor gradinitei care au donat bani in vederea strangerii de fonduri pentru recuperarea lui Mihai dupa operatia prin care a trecut zilele trecute. Bunul Dumnezeu sa va rasplateasca inzecit pentru efortul pe care l-ati facut acum,  in preajma Sarbatorii Craciunului si sa va fereasca mereu de orice greutati!
   Toti cei care am contribuit cu cate ceva, cu siguranta avem sufletul impacat.



"Cutia cu suflet"





 
       Multumiri tuturor copilasilor care au renuntat la lucrurile lor in favoarea copiilor saracuti si multumiri parintilor care au pregatit cutiile atat de frumos. In gradinita noastra, campania "Cutiei cu suflet"  a luat sfarsit vineri, 6 decembrie. Cutiile vor fi transportate, incepand cu ziua de luni, la Centrul Comercial Galleria, Arad.

Activitate cu ocazia Sf. Nicolae, in cadrul parteneriatului cu Biserica


     Joi, 5.12.2013, in ziua in care Mos Nicolae se pregatea sa soseasca cu cadouri pentru a le lasa in ghetute  copilasilor cuminti, grupa Mare "A" si grupa Mare "B", au pregatit un program artistic ce a cuprins, cantece, poezii si o sceneta dedicate lui.
   „Trimisul” moşului Nicolae, părintele Gabriel, a oferit copiilor bănuţi „fermecaţi” care poartă în ei mesajul de bunătate, dragoste şi iubire de aproapele, ce răzbate prin ani, din vremea Sfântului Nicolae.
Copiii au fost îndrumaţi de educatoarele lor, prof. Nibu Gican Monica, prof. Slavin Adela, prof. Bonchiş Amalia, prof. Colar Tania şi de directorul grădiniţei Monica Răşinar.


Autor text: prof. Tania Colar