vineri, 30 noiembrie 2012

La multi ani, Romania!

     Cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, grupele mijlocii si mari din gradinita au desfasurat activitati de Educatie plastica si Activitate practica, in care au realizat picturi si colaje reprezentand drapelul  si harta tarii noastre. Copiii au fost incantati sa afle lucruri interesante despre tara in care s-au nascut si locuiesc.

Colaje realizate de grupa mare "B"


Picturi realizate de grupa mijlocie "B"


Colaje realizate de grupa mijlocie "C"



LA MULTI ANI, ANDREI SI ANDREEA ! :)


miercuri, 28 noiembrie 2012

"E SCRIS PE TRICOLOR UNIRE"

           Suntem mici, dar mândria vederii DRAPELULUI TRICOLOR e mare. Palmă lângă palmă, pe drapelul tricolor, ne-am unit, cu mândria în suflet că suntem români.
          Copiii grupei mari    "A" de la Grădiniţa PP "Piticot", Arad  - Cu deosebită mândrie.
Suntem mici dar mândria vederii DRAPELULUI  TRICOLOR e mare. Palma lângă palmă, pe DRAPELUL TRICOLOR , ne-am unit, cu mândria în suflet, că suntem români .Cu deosebită mândrie, copiii grupei mari "A" de la Grădiniţa P.P. "PITICOT",Arad , împreună cu doamnele educatoare  prof. Tania Colar şi prof. Adela Stana.
Autor text: educ. Tania Colar

luni, 26 noiembrie 2012

ANUNT IMPORTANT!

        VINERI, 30.11.2012, GRADINITA ESTE INCHISA. ZIUA DE SFANTUL ANDREI A FOST DECRETATA LIBERA.

VA MULTUMIM PENTRU INTELEGERE.

sâmbătă, 24 noiembrie 2012

     IERI, 23.11.2012, AM ATINS PRAGUL DE 100 DE VIZUALIZARI INTR-O SINGURA ZI. NE BUCURAM SI APRECIEM IMPLICAREA DUMNEAVOASTRA IN TOT CEEA CE FACEM NOI LA GRADINITA. :)


vineri, 23 noiembrie 2012

PARADA DE COSTUME DIN MATERIALE RECICLABILE

  MIERCURI, CU OCAZIA ZILEI INTERNATIONALE A ZONELOR URBANE, GRADINITA NOASTRA A ORGANIZAT O PARADA DE COSTUME DIN MATERIALE RECICLABILE. LA PARADA, AU DEFILAT PE SCENA IMBRACATI IN COSTUME, COPIII GRUPELOR MARI DIN GRADINITA SI UN GRUP DE ELEVI DE LA SCOALA GENERALA NR. 3, CARE AU FOST INVITATI SI EI SA PARTICIPE. 
   COPIII GRUPELOR MICI AU FOST SPECTATORI, AU APALAUDAT SI S-AU DISTRAT CAND SI-AU VAZUT COLEGII MAI MARI IMBRACATI IN DIVERSE COSTUME "CIUDATE". ACEASTA ACTIUNE S-A DESFASURAT IN CADRUL PROGRAMULUI MONDIAL "ECO-SCOALA", DIN CARE GRADINITA NOASTRA FACE PARTE.

D-na Dir. a gradinitei noastre, Rasinar Monica si d-soara educ.-coordonatorul proiectului  ECO-SCOALA, Haica Adelina


Copiii imbracati in costume defileaza pe scena :)



Scolarii de la Scoala Generala Nr. 3, Arad


Spectatorii...


marți, 20 noiembrie 2012

    Cat de frumos!
      “Cea mai reusita conversatie cu o mama are loc in liniste , atunci cand numai inima vorbeste.” - Carrie Latet
 

sâmbătă, 17 noiembrie 2012

In cautarea lui Nemo - 3D dublat - AG

    O aventura subacvatica in care este urmarita calatoria amuzanta si plina de aventuri a doi pesti – Marlin (Albert  Brooks) si fiul sau Nemo (Alexander Gould) – care vor fi separati la Marea Bariera de Corali. Nemo este luat pe neasteptate din ocean si ajunge in acvariul unui dentist din Portul Sydney . Impreuna cu un prieten de nadejde, dar care sufera de pierderea memoriei pe termen scurt pe nume Dory (Ellen DeGeneres),  tatal lui Nemo porneste intr-o calatorie pentru a-si gasi fiul pierdut.  
 Dar nici Nemo nu se lasa mai prejos si incearca prin toate mijloacele sa se intoarca acasa. Cei doi, tata si fiu trec prin peripetii captivante pentru a se regasi si a fi impreuna.


Sursa: Cinema City
 


Stimati parinti,

      Dorim sa va multumim pt. legumele si fructele pe care le-ati adus zilele acestea la gradinita spre a fi donate unor familii nevoiase. Va asiguram ca acestea au ajuns la persoane care intr-adevar au nevoie si care nu se pot bucura, din pacate, de ele de cate ori isi doresc.  Gradinita noastra va organiza si cu alte ocazii astfel de actiuni si speram sa putem conta pe ajutorul dumneavoastra de fiecare data.



CONCURS NATIONAL

          CONCURS NATIONAL "SARBATORILE IERNII". PERIOADA DE INSCRIERE 15-24 NOIEMBRIE. PRET PARTICIPARE: 12 LEI

miercuri, 14 noiembrie 2012

VIZITA LA SERA DE FLORI

         IN CADRUL TEMEI "FLORI DE TOAMNA", GRUPA MARE "A", GRUPA MIJLOCIE "B" SI GRUPA MIJLOCIE "C", AU FOST IN VIZITA LA SERA DE FLORI, DE PE STRADA LIVIU REBREANU,  ADMINISTRATA DE FAMILIA SZABO, PENTRU A OBSERVA FLORILE CE INFLORESC IN ANOTIMPUL TOAMNA. COPIII AU FOST INCANTATI DE "CURCUBEUL FLORILOR ", IAR FRUMUSETEA LOR NE-A DARUIT O LECTIE :" NATURA E FRUMOASA IN ORICE ANOTIMP, DACA STII SA O INGRIJESTI SI SA O IUBESTI".

GRUPA MARE "A"




 GRUPA MIJLOCIE "B"








marți, 13 noiembrie 2012

MANASTIREA HODOS-BODROG

     IN ACEEASI ZI IN CARE AU VIZITAT   FABRICA DE GLOBURI, COPIII IMPREUNA CU DOAMNELE EDUCATOARE AU VIZITAT  SI MANASTIREA HODOS-BODROG UNDE AU TRAIT MOMENTE UNICE INTR-UN LOC CU O INCARCATURA SPIRITUALA EMOTIONANTA.





                                                 

 

LA FABRICA LUI MOS CRACIUN ;)

         IN DATA DE 31.10.2012, CELE DOUA GRUPE MARI DIN GRADINITA, IMPREUNA CU GRUPA MIJLOCIE "C", AU MERS INTR-O VIZITA LA FABRICA DE GLOBURI "MORANDUZZO", DIN LOCALITATEA GOTTLOB, JUDETUL TIMIS:
       "POATE NU ATI STIUT CA NU DEPARTE DE ORASUL NOSTRU SE AFLA FABRICA LUI MOS CRACIUN. ESTE IN JUDETUL TIMIS, IAR NOI AM FOST SI AM VAZUT CUM AJUTOARELE MOSULUI CONFECTIONEAZA TOATE MINUNATIILE CU CARE NE IMPODOBESTE SARBATORILE".

AUTOR TEXT: EDUC. TANIA COLAR

GRUPA MARE "B"



GRUPA MARE "A"


GRUPA MIJLOCIE "C"





luni, 5 noiembrie 2012

POZE DE LA CONCURSUL "CEL MAI FRUMOS DOVLEAC DECORAT" :)
 
       TOTI COPIII AU PRIMIT DIPLOME, IAR DOVLECII AU FOST, CU TOTII,   DEOSEBITI. MULTUMIM PARINTILOR PENTRU IMPLICARE SI AJUTOR. BUCURIA COPIILOR A FOST FOARTE MARE. :)